HomeEducacióAmposta atén un centenar d'infants i adolescents al nou Servei d'Intervenció Socioeducativa

Amposta atén un centenar d’infants i adolescents al nou Servei d’Intervenció Socioeducativa

El nou Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) d’Amposta atén més d’un centenar de xiquets i xiquetes d’entre 0 i 18 anys i a les seues famílies. Ho fa des de l’Espai Socioeducatiu La Brúixola, ubicat al carrer Barcelona, on s’han reunit tots els serveis d’atenció a la infància i l’adolescència que es prestaven des de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta. Es tracta d’un servei integral que treballa amb els infants i adolescents amb situació de risc i les seues famílies, amb la voluntat de protegir els seus drets i evitar possibles desemparaments.

“S’hi agrupen els quatre grans eixos d’atenció a la infància: infants de 0 a 3 anys, de 4 a 15 anys, adolescents de 16 a 18 anys i famílies”, va explicar l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, en la visita al nou espai que es va fer el passat dimecres dia 9 de maig. “La ciutat sempre ha excel·lit en l’atenció a la infància, només cal veure que el centre obert de la ciutat es va  inaugurar l’any 1985 i ara, amb este nou centre fa un pas més per a atendre les necessitats de la infància”, ha afegit Tomàs. Es tracta de serveis municipals, dos gestionats amb recursos propis i dos més per una entitat del tercer sector.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa està finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través del contracte Programa. “La Generalitat finança el 66% del cost del servei i l’Ajuntament el 33% del cost. En total prop de 300.000 euros”, va assegurar la directora del Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini.

Les instal·lacions del nou servei s’han ubicat al carrer Barcelona, on antigament hi havia el Centre de Dia de Malalties Neurodegeneratives, prop d’altres equipaments que també fan servir els xiquets i xiquetes com la piscina o el pavelló.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 36

Últimes notícies