HomePolíticaTortosa dona el vistiplau al nom de Dertosa per a l’antic institut...

Tortosa dona el vistiplau al nom de Dertosa per a l’antic institut Joaquín Bau

Nou pas endavant per canviar el nom de l’institut Joaquín Bau de Tortosa: el govern de la ciutat ha donat llum verda a la modificació, després de rebre la proposta de nou nom feta pel centre. A partir d’ara l’anomenaran institut Dertosa, i deixarà així de tindre la referència a un dels hòmens forts del règim franquista. Ara només cal l’última aprovació del departament d’Ensenyament.

El vistiplau de l’Ajuntament el van aprovar en l’última junta de govern local. Era un tràmit per validar la proposta aportada pel centre, després que la comunitat educativa decidís entre les 14 propostes que es van posar al damunt de la taula. Altres noms possibles feien referència a personalitat vinculades amb l’institut, com Gerard Vergés, Manuel Pérez Bonfill, Mossèn Manyà o Federico Mayor Zaragoza, però també topònims com El Port o Ilercavònia.

Ara, la direcció del centre confia que Ensenyament faça la última aprovació al canvi en un termini breu, per poder preparar l’inici del nou curs ja com a institut Dertosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies