HomeCulturaLa fira Litterarum exporta espectacles literaris en català a tres països europeus

La fira Litterarum exporta espectacles literaris en català a tres països europeus

 

La fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre ja és internacional. En aquesta 11a edició de Litterarum s’han tancat acords amb programadors culturals de França, Anglaterra i Itàlia per acollir alguna de les 35 propostes escèniques basades en les lletres catalanes que s’han pogut veure aquest cap de setmana a la capital de la Ribera d’Ebre. L’organització ho qualifica com la millor edició de la fira. “Aquesta gent seran ambaixadors de Litterarum Móra d’Ebre en les seues universitats programant activitats al voltant de la literatura catalana”, assenyala Albert Pujol, director de Litterarum

En paral·lel també s’ha celebrat la 15a Fira del Llibre Ebrenc, per on han passat 30 autors de les Terres de l’Ebre. El canvi d’ubicació a la cèntrica Plaça de Dalt ha suposat més visitants i més vendes de llibres. “Hem aconseguit que la gent de Móra d’Ebre senti encara més seua aquesta fira”, ha assenyalat per la seua banda la directora de la Fira del Llibre Ebrenc i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Montse Pineda.

En total, 1.880 espectadors, quasi 300 més que l’anterior. Els espectacles amb més públic han estat Roger Mas en concert, a La Llanterna Teatre, El nus la flor amb Enric Casasses, a la plaça de Dalt, i Vestigis 2.0, al moll davant del riu Ebre. I pel que fa al públic familiar, han destacat espectacles com On estan els monstres? Agafa el raspall.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies