HomePolíticaAnnabel Marcos a Administració, una de les ebrenques millor situades al Govern

Annabel Marcos a Administració, una de les ebrenques millor situades al Govern

 

L’advocada ampostina Annabel Marcos, especialista en Dret Local i Urbanístic i exdirectora de l’Institut de Seguretat Pública destituïda via 155, serà secretària d’Administració i Funció Pública i, en esta mesura, l’ebrenca més ben situada dins de l’executiu de Quim Torra.

Es tracta d’un dels càrrecs més importants ocupats pels polítics del territori al Govern de la Generalitat, després del que va tindre la també ampostina Marta Cid com a consellera d’Ensenyament en temps del tripartit, i la del secretari general d’Economia, Lluís Salvadó. Els últims secretaris ebrencs van ser Francesc Sancho a Salut i Josep Martí com a secretari de Comunicació en els últims governs d’Artur Mas. A Marcos se la considera una persona de confiança de la portaveu del Govern, Elsa Artadi.

La tasca de secretària d’Administració la situarà davant les necessitats dels ajuntaments, tant en temes de noves inversions en polítiques digitals, com en els habituals ajuts per obres. En assumir Funció Pública (com a diputada va ser ponent d’esta matèria) supervisarà tots els concursos de personal (funcionaris i laborals) del país.

L’altra lectura que cal fer d’este clar impuls polític que rep Annabel Marcos, diputada al Parlament en dos legislatures, és que ja es pot considerar actualment com la virtual número 2 del PDeCAT a Amposta, acompanyant el cap de llista ja proclamat, Manel Masià. El partit –segons diverses fonts– li havia demanat que assumís el lideratge, però va preferir seguir optant a ocupar un càrrec de govern.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 53

Últimes notícies