HomeCulturaRoberto Olivan crea un espectacle exclusiu per a la Festa del Renaixement

Roberto Olivan crea un espectacle exclusiu per a la Festa del Renaixement

 

La Festa del Renaixement de Tortosa comença a escalfar motors amb la presentació d’alguns dels espectacles d’esta 23a edició. Una de les grans novetats és la posada en escena d’un espectacle, creat en exclusiva per a la festa, pel coreògraf Roberto Olivan. Es tracta de Meraki, un espectacle que mostrarà els inicis del circ, remuntant-se als rodamons o joglars que oferien espectacles al carrer. L’espectacle tindrà lloc en un espai privilegiat, l’absis de la catedral. “Jugarem en clau d’humor i de la bellesa del circ i la dansa”, ha exposat el coreògraf.

L’església de la Reparació és un espai nou que s’incorporarà a la Festa on tindrà la representació de Romeu i Julieta, un clàssic que estarà produït i representat per alumnes de l’Escola Municipal de Teatre. Entre els espectacles també destaca els 25 anys de la Taverna d’Enrico, de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Tampoc faltaran espectacles com Cantina Cantorum, que retorna en esta edició després d’uns anys sense ser representat, La Pazzia Senile, els Combats a Ultrança o el Torneig Cavalleresc.

 

Les entrades per als espectacles de pagament ja es troben a la venda, a la pàgina web de la festa o a la Casa de la Festa, al carrer Felip Neri número 1.

 

Endinsa’t, este ha estat el concepte amb el qual s’ha dissenyat el cartell de la Festa, a càrrec de Marta Viladrich. Està compost per un conjunt de fotografies, especialment triades, que mostren la varietat d’activitats que es duran a terme del 19 al 22 de juny, així com la varietat d’espais on es duen a terme. Al centre, un nen “estripa” el cartell per a simbolitzar que entra a la festa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 19

Últimes notícies