HomePolíticaEl ple de Tortosa manté la confiança en Pere Panisello al capdavant...

El ple de Tortosa manté la confiança en Pere Panisello al capdavant dels hospitals

 

El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha refermat la confiança en Pere Panisello com a conseller delegat de GESAT i Tortosa Salut, i ha rebutjat una moció de la CUP que demanava la seua dimissió o destitució. Panisello està investigat per presumptes tractes de favor i contractacions irregulars als hospitals de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre.

Malgrat  que la CUP i Movem Tortosa van insistir que serà la justícia la que determinarà si hi ha o no responsabilitats penals, creuen que la confiança en Panisello s’ha trencat. La resta de grups, tant del govern (PDeCAT i ERC) com de l’oposició (PSC i PP) van coincidir a remarcar que a hores d’ara la investigació que està en marxa no permet encara qüestionar la presumpció d’innocència de Panisello.

 

El ple ordinari de l’Ajuntament de Tortosa del mes de juny va aprovar també per unanimitat una moció popular en defensa del sistema públic de pensions. La moció de caràcter popular va arribar al ple avalada per diversos centenars de signatures de  ciutadans, recollides i defensades al ple pel col·lectiu Marea Pensionista de les Terres de l’Ebre. També van rebre el vot unànime

El ple aprova una moció popular sobre les pensions digne

del Ple les dos propostes del PSC (per a l’aixecament de la prohibició de jugar al bingo a les llars de jubilats, i per la pròrroga del programa de garantia juvenil a Catalunya) o la de Movem, perquè Tortosa impedisca treballar amb empreses que tenen seu a paradisos fiscals. En canvi, va ser rebutjada la proposta de Movem per a crear un sistema de beques a l’excel·lència universitària. “Voten en contra donant arguments falsos que cauen pel seu propi pes” ha lamentat Jordi Jordan, que ha lamentat el vot en contra d’ERC quan és una mesura que ha implantat en altres ciutats on governa, com Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 41 = 42

Últimes notícies