La legítima defensa

Penso que els catalans hauríem de començar a aplicar la Llei del Talió. És a dir, ull per ull…, no es bo donar l’altra galta quan et peguen una bufetada, el qui ho va fer el varen crucificar.

Dels jueus penso que nosaltres n’hauríem d’aprendre, pel nostre paregut. Som iguals almenys respecte als diners que tenim les dos nacions.

No sento mai que els independentistes més radicals, almenys els dirigents o personatges públics, insultin o difamin els contraris, els espanyolistes. Ni tan sols Rufián falta el respecte als seus adversaris. Utilitza, com Tardà i altres, un llenguatge erudit i irònic contra ells. Mai agredeixen verbalment.

Massa radicals espanyolistes ens insulten i ens tracten als independentistes com a delinqüents. La gent que està al front de mitjans audiovisuals, als que se suposa que tenen una certa cultura acadèmica, no poden insultar d’una manera barroera i de pati de veïns a tots els que volem ser nació.

He escoltat el Carlos Herrera tractant el Molt Honorable President Torra de Kim Jon Torra. A diaris que estan a l’abast de tothom tractar-lo de meuca de Puigdemont. Però el més radical és un personatge anomenat Jiménez los Santos, mà dreta de l’Església catòlica més cavernícola de l’Espanya profunda.

Aquest locutor que en el seu moment va proposar de segrestar els alemanys que hi ha a Mallorca i dinamitar les cerveseries de Berlín, ara tracta el president Torra de zafiro, cretino, manada de borregos i acaba proposant que Rajoy bombardegi Catalunya. I que els milers de policies i guàrdies civils, juntament amb l’exèrcit, ataquin Catalunya.
Déu n’hi do quin exemple evangèlic.

Jordi Casanova Giner
Jordi Casanova Giner
advocat i escriptor aficionat
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 82

Últimes notícies