HomeCulturaTortosa, al mapa internacional del jazz

Tortosa, al mapa internacional del jazz

La Mostra de Jazz de Tortosa complix enguany 25 anys amb una motxilla de credibilitat que inclou prop de 475 recitals de tots els estils del jazz i artistes del més alt prestigi internacional. Fa un quart de segle, la mostra va arrancar, com no podia ser d’una altra manera, d’una forma tan austera com atrevida, amb només tres concerts, però una aposta clara per la qualitat que li ha permès després fer constants salts tant quantitatius com qualitatius.

La Mostra de Jazz ha anat a buscar i ha trobat les figures més importants del panorama internacional, i això després ha fet que estes mateixes figures hagen començat a tenir en compte la cita tortosina a l’hora de quadrar les seues agendes i les seues gires musicals arreu del món. Com a resultat s’ha passat d’actuacions davant d’una audiència de poques desenes de persones a èxits espectaculars de públic.

L’ànima de la Mostra, Xavi Bertomeu, l’hi ha donat un prestigi que mereix un reconeixement públic i social, malgrat no tenir una justa repercussió en la premsa nacional i estatal comparada a la que si tenen altres esdeveniments  similars.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 72

Últimes notícies