HomeEnergiaTalls de llum

Talls de llum

El municipi de Santa Bàrbara ha patit esta setmana un tall de llum que ha deixat un sector de la població 22 hores sense llum. Tot i que la durada del tall ha estat en este cas excepcional, des del municipi alerten que les avaries elèctriques fa mesos que són constants; i esta setmana, per exemple, se n’han registrat pràcticament tots els dies.

En plena onada de calor, el municipi va viure un autèntic calvari i comerços i establiments lamenten que la situació els perjudica molt, ja que moltes vegades han d’abaixar les persianes. Els veïns estan enfadats no només per les molèsties que els ocasiona estar sense llum, sinó pel silenci d’Endesa que no acaba de donar les explicacions oportunes del perquè de les constants avaries. La situació és intolerable en ple segle xxi, però no és nova al territori.

Al cas de Santa Bàrbara s’hi suma també el de Tivissa, que fa anys que lluita per millorar el servei que Endesa presta al municipi. L’últim tall al mes d’agost va durar 16 hores. Crida l’atenció que un territori com l’Ebre, que genera el 70% de l’electricitat de Catalunya, haja de tenir un subministrament elèctric que de vegades recorda el de països del tercer món.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 26

Últimes notícies