“Moltes de les nostres propostes ja s’estan aplicant”

German Ciscar  Candidat de Som Amposta

Entrevistes

“Moltes de les nostres propostes ja s’estan aplicant”
“Moltes de les nostres propostes ja s’estan aplicant”

Pregunta: És el tercer cop que German Ciscar es presenta a les eleccions municipals a Amposta. Ara sota les sigles de Som Amposta, un partit independent.

Resposta: Cada vegada estic més desencantat de la política que es fa des de Madrid i Barcelona. Però sí que crec en la política municipal, on es poden canviar les coses a nivell local. Per això naix la idea de fer un partit 100% ampostí on el que ens unix és que volem el millor per Amposta i ningú, ni des de Barcelona ni des de Madrid, ens dicta el que hem de fer. Jo i el meu equip som responsables del que fem i això ens dona molta llibertat i independència i si hem de denunciar Sorea o Urbaser ho fem amb total llibertat, perquè no estem lligats a ningú. Hem demostrat sobradament que lluitem contra la corrupció i fiscalitzem les empreses que treballen a Amposta i ens estafen.


P: Més enllà de la lluita contra la corrupció, quines propostes tenen per a millorar Amposta? 

R: El nostre és un treball del dia a dia, de combatre les injustícies, i abans d’acabar la legislatura presentaré una moció en defensa del personal de cuina de la residència, ja que se’ls hi estan retallant els drets. A poc a poc, ens hem guanyat un crèdit i moltes de les nostres propostes ja les està aplicant el Govern d’Adam Tomàs: ajuts a l’IBI, incentius per a contractar aturats ampostins, el nou centre de dia que es farà a l’antiga residència, el pla de pluvials, o l’ordenança per a cobrar a les companyies de telefonia 21.000 euros a l’any. Esta és també una proposta meua, i així moltes més que es poden comprovar als plenaris. Evidentment, el nostre projecte és molt més ampli perquè Amposta encara té mancances molt importants.


P: Quines són estes mancances en les quals caldria incidir la pròxima legislatura?

R: Amposta és la capital de comarca més pobra de Catalunya i els nostres puntals per a invertir esta situació són: atraure empreses i potenciar el turisme i el comerç. Hem de portar empreses a Amposta, sí o sí. Això no és Barcelona o Madrid, s’ha d’anar a buscar les empreses i apostar-hi fort. Pel que fa a turisme, no pot ser que ens gastem en promoció turística menys del que costa un cap de setmana de festes majors i tenim un projecte molt potent per a fer créixer el comerç de la ciutat. El més important és la dinamització econòmica i crear llocs de treball.


P: ERC aposta per revalidar la majoria absoluta. En cas que no siga així, estan oberts a pactes postelectorals?

R: Donarem suport a qualsevol projecte que siga bo per a Amposta i defense els interessos de la ciutat. No tinc cap interès per ser alcalde, si s’aconseguix portar empreses a Amposta i tindre una ciutat neta, segura i amb futur, m’és indiferent qui en siga l’alcalde i de quin partit. El que m’interessa són les propostes. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article