HomeEntrevistes“Moltes de les nostres propostes ja s’estan aplicant”

“Moltes de les nostres propostes ja s’estan aplicant”

Pregunta: És el tercer cop que German Ciscar es presenta a les eleccions municipals a Amposta. Ara sota les sigles de Som Amposta, un partit independent.

Resposta: Cada vegada estic més desencantat de la política que es fa des de Madrid i Barcelona. Però sí que crec en la política municipal, on es poden canviar les coses a nivell local. Per això naix la idea de fer un partit 100% ampostí on el que ens unix és que volem el millor per Amposta i ningú, ni des de Barcelona ni des de Madrid, ens dicta el que hem de fer. Jo i el meu equip som responsables del que fem i això ens dona molta llibertat i independència i si hem de denunciar Sorea o Urbaser ho fem amb total llibertat, perquè no estem lligats a ningú. Hem demostrat sobradament que lluitem contra la corrupció i fiscalitzem les empreses que treballen a Amposta i ens estafen.

P: Més enllà de la lluita contra la corrupció, quines propostes tenen per a millorar Amposta?

R: El nostre és un treball del dia a dia, de combatre les injustícies, i abans d’acabar la legislatura presentaré una moció en defensa del personal de cuina de la residència, ja que se’ls hi estan retallant els drets. A poc a poc, ens hem guanyat un crèdit i moltes de les nostres propostes ja les està aplicant el Govern d’Adam Tomàs: ajuts a l’IBI, incentius per a contractar aturats ampostins, el nou centre de dia que es farà a l’antiga residència, el pla de pluvials, o l’ordenança per a cobrar a les companyies de telefonia 21.000 euros a l’any. Esta és també una proposta meua, i així moltes més que es poden comprovar als plenaris. Evidentment, el nostre projecte és molt més ampli perquè Amposta encara té mancances molt importants.

P: Quines són estes mancances en les quals caldria incidir la pròxima legislatura?

R: Amposta és la capital de comarca més pobra de Catalunya i els nostres puntals per a invertir esta situació són: atraure empreses i potenciar el turisme i el comerç. Hem de portar empreses a Amposta, sí o sí. Això no és Barcelona o Madrid, s’ha d’anar a buscar les empreses i apostar-hi fort. Pel que fa a turisme, no pot ser que ens gastem en promoció turística menys del que costa un cap de setmana de festes majors i tenim un projecte molt potent per a fer créixer el comerç de la ciutat. El més important és la dinamització econòmica i crear llocs de treball.

P: ERC aposta per revalidar la majoria absoluta. En cas que no siga així, estan oberts a pactes postelectorals?

R: Donarem suport a qualsevol projecte que siga bo per a Amposta i defense els interessos de la ciutat. No tinc cap interès per ser alcalde, si s’aconseguix portar empreses a Amposta i tindre una ciutat neta, segura i amb futur, m’és indiferent qui en siga l’alcalde i de quin partit. El que m’interessa són les propostes.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 57

Últimes notícies