HomeSocietat“El sector serveis no pot aguantar tota la població que viu i...

“El sector serveis no pot aguantar tota la població que viu i vol treballar a l’Ebre”

Marc March va substituir el 8 de juny Josep Casadó, que portava 14 anys com a secretari general de CCOO a l’Ebre. Professor de geografia i història, en els últims anys ha combinat la lluita sindical amb la política local, a l’Ajuntament de Santa Bàrbara, i comarcal, al Consell Comarcal del Montsià.

March considera que la desaparició o la marxa de les grans empreses és preocupant i significatiu alhora. “Tenim uns grans polígons industrials que poden funcionar, grans parcel·les lliures on es podrien instal·lar les empreses, però a les Terres de l’Ebre seguixen faltant coses, com per exemple més infraestructures, més bona connexió amb la resta del país i més lligams”, ja que això fa que els costos de producció o d’exportació siguen més cars.

El nou secretari general de CCOO a les Terres de l’Ebre creu que hem anat pitjor i fa la reflexió que fa uns 20 anys, hi havia un teixit industrial molt important que mantenia bona part de la gent de les Terres de l’Ebre. Amb la crisi econòmica i altres factors, estos espais no s’han tornat a ocupar. Continuen buits. També considera que la gent marxa a treballar fora perquè no hi ha faena. “Poca gent se’n va de casa seua si no és per una causa major. Crec que si al nostre territori es comencen a crear més oportunitats laborals, la majoria de la població, també els joves, no voldran marxar.”

Tota l’Entrevista a l’edició en paper del Setmanari l’Ebre

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 41 = 46

Últimes notícies