HomeEntrevistes“Volem omplir la catedral de Tortosa amb el concert solidari a favor...

“Volem omplir la catedral de Tortosa amb el concert solidari a favor de la pobresa infantil”

Des de fa uns mesos la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa treballa en la recaptació de fons per a combatre els problemes que patixen els xiquets i xiquetes de la ciutat que viuen al límit de la pobresa o pobresa severa. Un gran concert a la catedral el 28 d’agost servirà com a culminació de la campanya a la qual se li vol donar continuïtat.

 

 

Per què ara un concert?

Creiem que és una bona manera de posar un punt i seguit a la campanya. Està pensant també com a preàmbul a les festes majors en honor a la Mare de Déu de la Cinta que arribaran pocs dies després.

I tots els grups participants de la ciutat?

D’esta manera seguim donant-li el caire local que ha tingut des del primer dia la nostra campanya. La participació de les sis formacions és totalment altruista i desinteressada, i des d’aquí el meu agraïment a l’Orfeó Tortosí, Albino Tena, els Quicos, Cor la Binota, Cor de Cambra Tyrichae i la Banda Municipal de Música. És un goig reunir-los a l’altar major de la catedral, on esperem poder dotar-los d’un bon equipament, i també el públic, que gràcies a la instal·lació d’unes grans pantalles podran seguir
còmodament tot el concert.

S’han marcat un objectiu del concert quant a públic? 

Volem omplir la catedral. El donatiu de 10 euros, tenint en compte el programa musical que s’oferix,  pensem que és prou atractiu per a  aconseguir-ho. També és una satisfacció saber, tal com es va anunciar als confrares durant la Dominica última, que siga el mateix bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, l’encarregat de presidir-lo acompanyat de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

Quin és el balanç que fan fins ara  de la campanya? 

Molt positiu, encara que el farem formalment més endavant juntament amb el primer majordom, Javier Colina, i la resta de confrares. La resposta de la gent, empreses i institucions és magnífica com ho demostra el fet que ja fa algunes setmanes vam fer una primera aportació econòmica a Càritas i Creu Roja Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 37

Últimes notícies