HomeEsportsLa Rapitenca incorpora a Sergio Arèvalo i Jackson València

La Rapitenca incorpora a Sergio Arèvalo i Jackson València

Continuen els canvis a la plantilla de la UE Rapitenca. Després de confirmar-se la marxa de Dilla, i a punt de produir-se una altra baixa, s’ha produït el fixatge de dos jugadors Sergio Arévalo i Jackson València.

Sergio Arévalo, experimentat jugador madrileny, compta ja amb una llarga trajectòria futbolística. Es va iniciar a les categories inferiors del de Reial Madrid i Getafe, va jugar a la Divisió d’Honor de Juvenils a les files del Getafe i Albacete Balompié, el seu primer any com a sènior a la Tercera Divisió madrilenya al Getafe “B”, posteriorment ha passat per nombrosos equips com Ciempozuelos, Talavera, Puerta Bonta, Cacereño, Móstoles,  Villarrobledo, Carranque, Vicálvaro, Las Rozas, Lugo de Fuenlabrada, Illescas, Torrejón i la passada temporada al CD Yeles de Preferent de Castella la Manxa. La majoria de temporades ha estat jugant a Tercera Divisió, inclús al Talavera tota una segona volta a Segona B. En l’actual estava sense equip.

Jugador de 34 anys, dretà de gran potència física, destaca pel seu joc aeri, bon desplaçament de pilota, anticipació i bona col·locació al damunt del terreny de joc.

Jackson València és un jugador colombià d’1,80, d’alçada migcampista dretà, que el pròxim 9 de març complirà 26 anys. Va jugar al seu país amb el Tolima, Progreso, At. Pinares, i aquesta temporada va viatjar a Europa per començar una nova aventura futbolística a la lliga d’Eslovàquia amb el MFK Tolpvar Topolcany de la Tercera Divisió, en el que portava marcats un total d’11 gols. Encara no pot debutar, ja que està pendent del transfer per poder tramitar la seua fitxa.

Jackson València, nou fixatge de la UE Rapitenca

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 62

Últimes notícies