HomeMedi AmbientMón Natura Delta engega la vintena temporada amb moltes activitats

Món Natura Delta engega la vintena temporada amb moltes activitats

MónNatura Delta, l’equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té al delta de l’Ebre, ha reobert, este cap de setmana, carregat de noves activitats per a descobrir i gaudir de l’entorn. 

Esta vuitena temporada arriba amb nous tallers i visites per a descobrir els paisatges i la fauna del Delta. El centre fa una aposta per les activitats relacionades amb el món de l’ornitologia amb l’objectiu de donar a conèixer als visitants els diferents ocells del Delta.

Com a principals novetats del 2019 hi ha una jornada ornitològica per a nens i el taller de Contacontes. Amb la visita al centre es pot gaudir d’un magnífic entorn, i alhora veure flamencs, navegar en pontona o practicar arts de pesca tradicionals.

Seguix, per la seva bona acceptació, la visita guiada adaptada als més petits de la casa, la Visita dels menuts que any rere any es consolida com a activitat referent per a comprendre el delta de l’Ebre.

El centre, que es va inaugurar el març del 2012, continua sent un referent en les activitats lúdiques a la natura per a famílies incorporant activitats i tallers d’ornitologia, natura i tradicions del Delta per a totes les edats. A més, continua treballant amb l’objectiu de posar en relleu el valor mediambiental de la zona del Delta. L’equipament s’ha consolidat dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre amb més de 31.000 visitants el 2018

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 82

Últimes notícies