HomeSense categoriaEscolars de Primària dels Lligallos coneixen com és per dins el Consell...

Escolars de Primària dels Lligallos coneixen com és per dins el Consell Comarcal del Baix Ebre

Alumnes de tercer i quart de Primària de l’Escola del Lligallo del Gànguil han participat avui en el taller ‘Sigues conseller per un dia!’, que divulga entre els escolars del Baix Ebre què és un Consell Comarcal.

Com es tractava d’un petit grup, la presidenta de la institució, Sandra Zaragoza, els ha donat la benvinguda al seu despatx on xiquets i xiquetes han demostrat els seus coneixements sobre el Baix Ebre.

Posteriorment, i en transcurs del taller desenvolupat al Saló de Plens, els alumnes dels Lligallos han conegut de la mà de la Cap de Protocol, Olga Pardo, l’organització política, les àrees de gestió i els principals serveis del Consell Comarcal, i han descobert d’una manera pràctica i didàctica com funcionen els òrgans de govern de la institució protagonitzant una sessió plenària.

Aquest taller està inclòs en el Catàleg d’Ensenyament del curs 2018/19, que la institució comarcal ofereix a la comunitat educativa de la comarca amb l’objectiu de divulgar els diferents serveis que presta la institució.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 37

Últimes notícies