HomePolíticaToni Hurtado Pruñonosa serà alcaldable per Movem Roquetes

Toni Hurtado Pruñonosa serà alcaldable per Movem Roquetes

Movem Roquetes, ja té alcaldable per a les eleccions municipals del mes de maig, després de ser escollit per la militància mitjançant el procés de primàries, Toni Hurtado Pruñonos encapçalarà la llista.

Toni Hurtado Pruñonosa va néixer al maig de 1985 i ha viscut a Roquetes pràcticament tota la seva vida. La seva formació l’ha realitzat a les institucions de Roquetes, va cursar els seus estudis musicals a la Lira Roquetense. És diplomat amb magisteri musical i porta més de 10 anys en el món de la docència. Des del curs passat és representant sindical dels treballadors i treballadores del Departament d’Educació a Terres de l’Ebre per part del sindicat USTEC·STEs, dins d’aquesta nova tasca s’ha especialitzat amb els temes de salut i riscos laborals.

En l’àmbit local ha format part de la banda municipal durant més de 15 anys com a saxofonista, ha jugat amb el Club de Futbol Sala Roquetes, mestre de la Lira i també forma part de la junta de l’AMPA de l’escola Marcel·lí Domingo.

Movem Roquetes, realitzarà dos actes de presentació, el primer serà el dijous 7 de març a les 20.00 h tindrà lloc al pavelló de la Raval de Crist i, el dissabte 9 de març a les 20.30 h al casal municipal Hort de Cruells.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies