HomeSense categoriaComença la implantació dels nous contenidors d'escombraries i dels nous camions de...

Comença la implantació dels nous contenidors d’escombraries i dels nous camions de recollida a Tortosa

Els nous contenidors d’escombraries, que formen part del contracte de neteja, es començaran a implantar a peu de carrer en els pròxims dies.

Els nous contenidors renovaran el sistema actual, ja que són de càrrega frontal, i facilitaran que la ciutadania puga dipositar les restes amb major comoditat gràcies a les obertures més grans que les actuals.

En total, s’instal·laran mig miler de nous contenidors, que a més s’unificaran en illes que comptaran amb totes les fraccions existents: paper, vidre, envasos, orgànica i resta.

D’aquesta manera es vol incentivar la recollida selectiva. L’alcaldessa de Tortosa ha instat els ciutadans a millorar la separació de residus: “cal que la gent recicle més i millor”, ha dit, un fet necessari per reduir el percentatge de brossa que ha d’anar a l’abocador.

Ja s’ha donat a conèixer l’aspecte dels nous contenidors, així com també del primer dels cinc camions que faran la recollida. La resta aniran incorporant-se paulatinament. De la mateixa manera, també s’ha donat a conèixer la deixalleria mòbil, habilitada per recollir altre tipus de materials menys freqüents, que visitarà cadascun dels pobles de la ciutat almenys dos vegades al mes, així com també altres punts del nucli urbà.

En total, la inversió ascendeix a 3,2 milions d’euros, entre la maquinària i els nous contenidors. Amb aquesta implantació quedarà implementat gairebé del tot el nou contracte de neteja viària i de recollida d’escombraries.

Paral·lelament, en pocs dies també començaran les obres d’instal·lació de tres noves illes de contenidors soterrats: a la plaça de la Immaculada, a la rambla Felip Pedrell a l’alçada del Museu de Tortosa, i a la rambla Felip Pedrell, al costat de l’antic Mercat del Peix.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 39

Últimes notícies