HomeSense categoriaLa funerària Priorat-Ribera-Terra Alta oferix el servei de crematori a Móra d’Ebre

La funerària Priorat-Ribera-Terra Alta oferix el servei de crematori a Móra d’Ebre

La funerària Priorat-Ribera-Terra Alta ha posat en marxa les seues noves instal·lacions a Móra d’Ebre, amb l’ampliació de diferents espais del tanatori situat al polígon de la Verdeguera, la instal·lació d’una sala per a cerimònies multiconfessionals i també la instal·lació d’un forn crematori, que és el primer que entra en funcionament a les comarques del nord de l’Ebre.

La funerària va iniciar les obres durant l’any passat i recentment ha pogut començar ja a oferir el servei a la població. L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha visitat durant esta setmana les instal·lacions de la Funerària PRT, per a conèixer de primera mà les inversions que ha efectuat l’empresa a les seues dependències, ubicades al polígon La Verdeguera-Riu Sec de la capital de la Ribera d’Ebre. 

Les millores han consistit en la creació d’un forn crematori per a fer incineracions, i d’una sala annexa per a familiars; la creació d’una sala multiconfessional que permetrà poder celebrar cerimònies religioses i civils; la creació d’un nou pàrquing per a visitants i la millora del pàrquing per a familiars, amb la qual cosa es millora l’accessibilitat al tanatori. A més, amb la posada en marxa del nou forn, les famílies no hauran d’anar fins a Tortosa per a poder fer incineracions.

A més, segons han explicat els responsables de l’empresa a l’alcalde, el nou forn crematori està a l’avantguarda tecnològica i el seu funcionament implicarà un impacte zero en el medi ambient. Fonts de Funerària PRT han indicat que sempre s’han imposat “l’exigència d’oferir un servei de màxima excel·lència amb l’objectiu final de satisfer les necessitats socials de cada demarcació”, on oferixen els seus serveis.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet per la inversió que s’ha fet a les instal·lacions i ha assenyalat que amb estes millores Móra d’Ebre oferix un servei “de qualitat en l’àmbit funerari als veïns de la població i de tota la rodalia, la qual cosa permetrà dignificar, encara més, la marxa d’un ésser estimat”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies