HomePolíticaMovem Tortosa es presenta com la garantia del canvi a la ciutat

Movem Tortosa es presenta com la garantia del canvi a la ciutat

El Castell de la Suda ha estat el lloc elegit per Movem Tortosa on ha presentat el lema de precampanya “Mou-te per Tortosa” que servirà per culminar un any de treball on centenars de tortosins i tortosines han participat per elaborar un nou projecte de ciutat que fa mesos que estan treballant i que Jordi Jordan defensarà en les properes eleccions municipals.

L’alcaldable de Movem Tortosa, de fet, ha explicat que aquest lema pretén obrir encara més la seua candidatura a la gent “perquè volem presentar un nou projecte de ciutat amb ànima, és a dir, elaborat per molta gent i per totes aquelles persones que desitgen un canvi a la ciutat i per això els convidem a que participin i es moguin amb nosaltres”. Un projecte de ciutat, segons Jordan, que ha de ser “progressista, de futur, per generar més oportunitats, acabar amb el caciquisme i que aposti per una ciutat avançada i moderna, capital del sud de Catalunya”.

Així, Jordi Jordan ha afirmat que “Movem Tortosa és la garantia del canvi perquè clarament diem que després de 12 anys de governs de PdCat i Erc volem constituir una alternativa, fer les coses diferents i recobrar la il·lusió per una ciutat que té molt de futur i moltes oportunitats, nosaltres no trairem a ningú com ERC ja va fer al 2003, al 2015 i al 2018 que va donar suport a la vella CiU, a Ferran Bel i Meritxell Roigé per perpetuar-los al govern”. D’aquesta manera, Movem Tortosa continuarà treballant per acabar de confeccionar el nou projecte que presentarà en breu i ho farà amb diferents tallers temàtics, sumats a la desena que ja han realitzat i també a partir de la presència al carrer i per les xarxes socials on la gent de Tortosa podrà participar, suggerir i aportar idees per aquesta finalitat.

D’altra banda, com ja es va fer l’any 2015, Movem Tortosa també realitzarà unes primàries per acabar de confeccionar la llista que haurà d’acompanyar Jordi Jordan, elegit alcaldable al juny de l’any passat, amb l’objectiu de guanyar les eleccions i fer possible el canvi “tant desitjat per molta gent a Tortosa després de tants d’anys amb el mateix govern i els mateixos partits”. ”Molta gent ens demanen que fem possible aquest canvi perquè si tornen a pactar els mateixos voldrà dir que tindrem 16 anys les mateixes persones al capdavant de l’Ajuntament i la ciutadania ja està cansada, a part que els indicadors demogràfics i econòmics de Tortosa són preocupants segons indiquen tots els estudis, havent perdut més de 2000 habitants en 10 anys i tenint un dels índex d’atur més elevats del país”. Així les coses, Jordi Jordan ha reblat que “treballarem fort per rellançar aquesta ciutat i fer que torni a ser una ciutat amable, per a les persones i amb més oportunitats per a tothom”.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 65

Últimes notícies