HomeSense categoriaLa família de Deltebre ja ha aconseguit les donacions necessàries per al...

La família de Deltebre ja ha aconseguit les donacions necessàries per al tractament del fill afectat per una infecció greu

 

La família de Deltebre que ahir dimecres va fer una crida en  recerca de donants del grup sanguini A per al tractament del seu fill afectat per una greu infecció, ha confirmat que ja compta amb el donants necessaris per dur a terme el tractament. La família a través de les xarxes socials ha agraït l’onada de solidaritat rebuda i ha recordat que el dia 16 de març el Banc de Sang i Teixits es desplaçarà al CAP de Deltebre per falicitar la donació de sang. Malgrat el seu fill no la necessita, lafamília del xiquet ha animat a la gent a anar a donar sang i “ajudar a altres persones que es troben en la nostra situació”.

El xiquet de Deltebre patix una malaltia crònica que afecta el sistema immunitari i ara es troba ingressat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per una una infecció bacteriana greu que li afecta tot el cos. L’equip mèdic que tracta al menor ha considerat com a únic tractament viable la transfusió de granulòcits, una cèl·lula que es troba a la sang. Durant el dia d’ahir es va aconseguir els donants necessaris per fer el tractament.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies