HomePolíticaDalmau s’acomiada del PP després que el partit designe nou alcaldable...

Dalmau s’acomiada del PP després que el partit designe nou alcaldable Tonyo Vallès

Xavier Dalmau es va acomiadar este dijous del PP, pel qual ha estat regidor des del 2011, hores després que la direcció provincial del partit fes pública a través de les xarxes socials la designació de Tonyo Vallès com a nou alcaldable del partit.

Dalmau, sobre qui ja s’havia especulat que no tenia intenció de continuar, es va mostrar alliberat pel fet que el partit haja tancat la incertesa, però també va dixar anar que ningú li ho ha comunicat i que ni tan sols coneix al nou cap de llista, a qui va desitjar sort. Vallès té 51 anys, casat i pare de dos fills;  professionalment és administratiu de l’Institut Català de la Salut. També és monitor d’spinning i gestiona un estanc. Està afiliat al Partit Popular, a diferència de Dalmau, que en roda de premsa va reivindicar que sempre ha actuat i s’ha sentit com un independent. 

També va reclamar que es dixe de fer partidisme a Tortosa en favor de la ciutat. Ell mateix, tot i girar de forma contundent el full de la seua etapa com a representant del PP -continuarà com a regidor fins que es dissolga el plenari-, tampoc no va tancar del tot la porta a implicar-se “com a peó”, mai com a cap de llista, en alguna candidatura del seu grat. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies