HomeSense categoriaRoben 4.000 € als parquímetres de Tortosa i la Policia local deté als...

Roben 4.000 € als parquímetres de Tortosa i la Policia local deté als lladres

La Policia Local de Tortosa ha detingut tres persones, com a presumptes responsables d’un delicte de robatori amb força a les màquines expenedores de la zona blava. La detenció va tindre lloc la matinada de dissabte a diumenge a l’avinguda Felip Pedrell, després que s’activés l’alerta d’un dels aparells quan estava sent manipulat.

Diversos agents van anar fins al lloc i van localitzar dos dels hòmens mentre estaven forçant un altre parquímetre de l’avinguda Felip Pedrell, a l’altura de la plaça Barcelona. En ser detectats, els hòmens van fugir i van poder ser detinguts a pocs metres. De la mateixa manera, van observar que un tercer home feia tasques de vigilància, i van poder fer-ne la detenció hores després.

Amb les dos màquines expenedores forçades aquella nit, la Policia Local atribueix als detinguts un total d’11 sostraccions als parquímetres de Tortosa que serien constitutives d’un delicte de robatori amb força. En total se n’haurien emportat 4.000 euros en metàl·lic. A banda, els danys a les màquines expenedores es quantifiquen en uns 12.000 euros. Després del primer episodi, al 9 de febrer, el cos de la Policia Local va activar un dispositiu de vigilància per localitzar els autors que, finalment, ha acabat amb la detenció d’aquestes tres persones.

Els detinguts tenen nacionalitat espanyola, d’edats compreses entre els 21 i els 25 anys, i són veïns de Tortosa i Roquetes. Aquest dimarts han passat a disposició judicial, i han quedat en llibertat amb càrrecs.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies