HomeEsportsEdgar Nolla es penja dos medalles al Campionat d'Espanya sub-18 en pista coberta

Edgar Nolla es penja dos medalles al Campionat d’Espanya sub-18 en pista coberta

Edgar Nolla (UA Montsià), es va convertir en protagonista destacat dels representants de la demarcació, en el Campionat d’Espanya sub-18 en pista coberta, que va tenir com a escenari El Palau Velòdrom Lluís Puig de València.

L’atleta del club ampostí va assolir la medalla de plata en la prova dels 60 metres llisos, amb un temps de 07:05, representant a més la seva millor marca personal, quedant-se a només una centèsima de Daniel Morales (CA Sant Joan), que es va penjar la medalla d’or. En la prova de perxa, va obtenir la medalla de bronze, amb un millor salt de 4,76, la mateixa alçada que Diego Rosalen (València Esports), que va ser plata, mentre l’or se’l va emportar Àlex Terol (CA Canaletes), 4 ,86. Els seus companys d’equip, Arnau Pedrosa van ser vuitè amb 4,31, i Ferran Eixarch, quinzè, 3,91.

Pol Torrent (UA Montsià), va ser medalla de bronze, en la prova dels 800 metres amb 1:59:16, només superat per David Carranza (AD Capiscol), 1:56:75 i Eric Guzman (New Balance Team), 1:58:49. Laia Monforte (ATE), va acabar en cinquena posició de la final dels 400 metres, 59:81; Oxana Bonjorn (CA Arbeca), novena en els 1.500, 04:59:59, i Júlia Buera (UA Montsià), semifinalista en els 60 metres llisos on 08:10 i en els 60 metres tanques amb 09:14.