HomeEsportsEl torneig Petits Herois recull més de 1.000 euros per a lluitar...

El torneig Petits Herois recull més de 1.000 euros per a lluitar contra el càncer

La solidaritat i l’esport van tornar a agafar-se de la mà i el torneig Petits Herois va aconseguir recollir més de 1.000 euros per a la investigació del càncer infantil, que aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Disset equips en categoria aleví van participar en el torneig organitzat per Avatars Academy i Aleix Franch, que es mostrava “agraït a totes les persones que han col·laborat tant amb aportacions com en l’organització del torneig, així com amb els equips participants i gent assistent”.

Els disset conjunts participants van disputar la fase de grups durant tota la jornada matinal i ja en torn de tarda van jugar-se les eliminatòries per a acabar decidint el campió del torneig, que finalment s’emportava la Damm en imposar-se per 2-0 a la final davant el Reus. Abans, la Damm havia superat per 0-1 el Manresa a les semifinals, mentre que l’equip reusenc superava també per un ajustat 1-0 la Rapitenca, el millor classificat dels conjunts ebrencs participants.
Per altra banda, Avatars Academy aconseguia un meritori vuitè lloc a la classificació final.
A més dels conjunts finalistes, també van participar en el torneig l’Ametlla de Mar B, Primer Toque, Lleida Esportiu, Amposta, Torreforta, Llevant, Tortosa, Calafell, Nàstic, l’Ametlla de Mar A, Alboraya i Santes Creus.

En l’apartat de reconeixements individuals, l’organització va escollir Oriol Subirats com a millor jugador del torneig, on durant tota la jornada es va viure un ambient molt esportiu i de germanor entre els equips participants i el nombrós públic assistent al camp d’esports municipal de l’Ametlla de Mar, que va acollir la primera edició del torneig.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 22

Últimes notícies