El torneig Petits Herois recull més de 1.000 euros per a lluitar contra el càncer

La solidaritat va ser protagonista en un torneig on va imposar-se la Damm

Esports

L’equip aleví de la UE Rapitenca va aconseguir un meritori quart lloc
L’equip aleví de la UE Rapitenca va aconseguir un meritori quart lloc | cedida

La solidaritat i l’esport van tornar a agafar-se de la mà i el torneig Petits Herois va aconseguir recollir més de 1.000 euros per a la investigació del càncer infantil, que aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Disset equips en categoria aleví van participar en el torneig organitzat per Avatars Academy i Aleix Franch, que es mostrava “agraït a totes les persones que han col·laborat tant amb aportacions com en l’organització del torneig, així com amb els equips participants i gent assistent”.

Els disset conjunts participants van disputar la fase de grups durant tota la jornada matinal i ja en torn de tarda van jugar-se les eliminatòries per a acabar decidint el campió del torneig, que finalment s’emportava la Damm en imposar-se per 2-0 a la final davant el Reus. Abans, la Damm havia superat per 0-1 el Manresa a les semifinals, mentre que l’equip reusenc superava també per un ajustat 1-0 la Rapitenca, el millor classificat dels conjunts ebrencs participants.
Per altra banda, Avatars Academy aconseguia un meritori vuitè lloc a la classificació final.
A més dels conjunts finalistes, també van participar en el torneig l’Ametlla de Mar B, Primer Toque, Lleida Esportiu, Amposta, Torreforta, Llevant, Tortosa, Calafell, Nàstic, l’Ametlla de Mar A, Alboraya i Santes Creus.

En l’apartat de reconeixements individuals, l’organització va escollir Oriol Subirats com a millor jugador del torneig, on durant tota la jornada es va viure un ambient molt esportiu i de germanor entre els equips participants i el nombrós públic assistent al camp d’esports municipal de l’Ametlla de Mar, que va acollir la primera edició del torneig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article