Tretze restaurants participaran en les X Jornades Gastronòmiques del corder a Gandesa

Els aficionats a la bona taula podran degustar els menús on el corder serà el plat principal, acompanyats de vins i oli de la comarca

Terres de l'Ebre

Tretze restaurants participaran en les X Jornades Gastronòmiques del corder a Gandesa
Tretze restaurants participaran en les X Jornades Gastronòmiques del corder a Gandesa

Un total de 13 restaurants de set poblacions de la Terra Alta participaran en les X Jornades Gastronòmiques de Gandesa, que tindran lloc fins el 31 de març.

L’Oficina d’Informació Turística de Gandesa  va ser l’escenari de la presentació, d’un acte presidit per Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, acompanyat per representants de les associacions de restaurants i de turisme rural de la contrada, i dels consells reguladors de les denominacions d’origen vinícola i oleícola de la comarca.

Durant tot el mes de març, els aficionats a la bona taula podran degustar els menús on el corder serà el plat principal, acompanyats de vins i oli de la comarca i de tot el ventall de productes agroalimentaris de qualitat que es produïxen a la Terra Alta: embotits, hortalisses, mel, dolços... amb uns preus que oscil·len entre els 25 i els 40 euros per comensal.

El president comarcal, Carles Luz, considera que estes jornades estan plenament consolidades, gràcies a la implicació dels restaurants que participen i del treball dels pastors i ramaders que s’esforcen a fer un producte de qualitat. Luz va explicar que s’està treballant per dotar la carn provinent d’animals de pastura de la comarca, d’un segell de qualitat, en el marc de les polítiques de gestió forestal que es volen implantar a la zona i considera que el pasturatge d’animals en els boscos és garantia per a la conservació dels espais naturals de la comarca

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article