HomeEsportsL’Ametlla de Mar espera dissabte més de 200 participants en la...

L’Ametlla de Mar espera dissabte més de 200 participants en la tercera jornada dels Jocs Esportius Escolars de gimnàstica rítmica

El pavelló de l’Ametlla de Mar acollirà dissabte 16 de març la tercera jornada de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars a les Terres de l’Ebre organitzada pels consells esportius del Baix Ebre i Montsià i amb la presència de més dues-centes gimnastes.

Participaran com en les anteriors convocatòries un total de vuit entitats que amb les seves esportistes al tapís de la Cala seguiran treballant per obtenir la millor mitjana de punts que després de les quatre jornades programades establirà la classificació definitiva.

Les entitats participants són:  Escola Municipal Rítmica Tortosa, Club Rítmica Xaloc, Club Esportiu Canareu, Club Rítmica Amposta, Club Gimnàstica Rítmica Ampolla, AME Ametlla de Mar, Club Rítmica Sant Jaume i Rítmica la Sénia-País del Moble.

Com en les anteriors jornades estan convocades totes les categories des de prebenjamí passant per benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i open, i per als nivells A i B, en individual i conjunts.

Al matí la jornada està reservada al nivell B amb un inici de competició previst per a les 9,10 hores, mentre que la jornada de tarda començarà a les 15,30 hores per al nivell A.  L’activitat está organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i el lliurament de premis está previst a les 13,30 hores per la competició del matí i a les 19,30 hores  per a la tarda. La quarta i última jornada está prevista a Amposta el 6 d’abril.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies