Arranca la campanya de dinamització comercial 'Tortosa, un riu de comerç'

Hi haurà activitats al llarg dels pròxims quatre mesos a diversos espais del centre per afavorir les compres als establiments de la ciutat

Tortosa

Arranca la campanya de dinamització comercial 'Tortosa, un riu de comerç'
Arranca la campanya de dinamització comercial 'Tortosa, un riu de comerç'

Un espectacle itinerant d'animació, màgia, jocs i pallassos posarà, aquest dissabte, la primera nota de color de la campanya de dinamització comercial 'Tortosa, un riu de comerç'.

Durant quatre mesos, preveu fer diverses activitats adreçades principalment a un públic infantil, que puguen facilitar la compra als comerços de la ciutat. Una vegada al mes, de març a juny, estan previstes diverses activitats de lleure que tindran lloc en diversos espais del centre.

Dissabte 16 de març, de 18 a 19 h, l'espectacle 'Mira què sé fer' recorrerà l'espai entre el carrer de la Rosa i la plaça Agustí Querol. Dissabte 13 d'abril, de 18 a 20 h, està previst un espectacle itinerant des de l'avinguda de la Generalitat, a la baixada del pont de l'Estat, fins al parc Teodor Gonzalez.

Dissabte 11 de maig tindrà lloc un espectacle a la plaça de l'Àngel i a la cantonada del carrer Sant Blai amb el carrer Na Perona, en el qual les caixes cobren vida i es transformen en contes. Serà de 18 a 20 h. L'última acció tindrà lloc el 8 de juny, de 18 a 20 h, a la plaça Barcelona: un unflable refrescant per a infants.

La campanya s'acompanya de l'etiqueta #jocomproaqui a través de les diverses xarxes socials.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article