HomeEsportsEdu Prades segueix a la tirreno-Adriatico després de patir una dura caiguda

Edu Prades segueix a la tirreno-Adriatico després de patir una dura caiguda

Edu Prades ha pogut continuar la seua participació en la Tirreno-Adriàtico, després de la forta caiguda que va patir en la segona etapa de dijous, Camaiore-Pomarance, de 195 quilòmetres.

El ciclista canareu del Movistar va caure a 40 km de la meta, i va finalitzar tot el recorregut, encara que amb nombroses ferides i cops, les més doloroses al canell esquerre i el costat dret, entrant a prop de dos minuts del guanyador Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step).

 Aquest, ha entrat amb la resta del pilot, amb idèntic temps que Eliva Viviani (Deceuninck-Quick Step, que s’ha imposat a l’esprint amb un temps de 5:26:45, en la tercera etapa de 226 quilòmetres des de Pomerance a Foligno. A la classificació general Edu Prades, tot i el temps perdut a causa de la caiguda, és troba en la zona intermitja amb un temps de 10:43:42, a poc menys de sis minuts del britànic Adam Yates (Mitchelton-Scott), actual líder de la prova.

Dissabte es disputa la quarta de les set etapes de la prestigiosa Tirreno-Adriàtico, de 223 quilòmetres entre Foligno i Fossombrone.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

29 + = 36

Últimes notícies