HomeEsportsEl FC Ascó renunciarà al seu primer equip

El FC Ascó renunciarà al seu primer equip

La pròxima temporada el FC Ascó renunciarà al seu primer equip, actualment en zona de descens de la Tercera Divisió, i en les darreres campanyes, principal referent del futbol ebrenc. Els socis del club, van ratificar la proposta efectuada per la junta directiva en una Assemblea Extraordinària, celebrada el passat divendres. La crítica situació econòmica de l’entitat sumada a les exigències insostenibles i fora de qualsevol lògica per part de les administracions públiques, han fet que el soci no hagi tingut més remei que aprovar una decisió dolorosa però necessària per salvar l’entitat.

El futur contempla en la parcel·la institucional, eixugar el deute, i en la part esportiva potenciar encara més el futbol base, mantenir l’equip de futbol sala, i fer un equip sènior amb jugadors del poble i de la zona a la categoria que realment els pertoqui.

El soci també va aprovar el no acceptar l’entrada de capital exterior ni una possible cessió de la plaça del primer equip.

El president de l’Ascó va comentar que “exposant tota la problemàtica que té el club i les obligacions que té a partir d’ara, el soci no ha posat cap impediment i és d’agrair”

Sobre el futur de l’Ascó, Andreu Muñoz ha dit ” és tornar als orígens amb la idea per la qual es va formar el club, hem de tornar al futbol amateur, oblidar el futbol de nivell pagant diners i oferir d’altres opcions, hem d’aprofitar les instal·lacions que tenim, les condicions que podem oferir, però el que és el futbol semiprofessional a casa nostra s’ha acabat” 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 48

Últimes notícies