HomeSense categoriaL'alcalde la Ràpita i el primer tinent d'alcalde declararan com a investigats...

L’alcalde la Ràpita i el primer tinent d’alcalde declararan com a investigats el 3 d’abril davant el jutge pels fets de l’1-O

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el primer tinent d’alcalde, Albert Salvadó, hauran de comparèixer davant del jutge per la seues actuacions durant el referèndum de l’1 d’octubre. El jutge d’instrucció número 4 d’Amposta els ha citat per tal que hi compareguen el pròxim 3 d’abril i presten declaració. El jutge els convoca després d’acceptar a tràmit la petició de la Fiscalia de Tarragona, que ja ha arxivat les investigacions que afectaven a la resta d’alcaldes, i només manté l’acusació cap al de la Ràpita. El Fiscal havia demanat al jutjat d’Amposta que obrís peça separada per investigar la presumpta responsabilitat de Caparrós i Salvadó en l’obertura i reobertura del punt de votació ubicat al pavelló firal. El mateix jutjat ja tenia obertes diligències arran de l’actuació policial l’1-0 a la Ràpita.

“El nostre poble recordarà sempre el que va passar aquell 1 d’octubre i nosaltres, com a servidors públics, estem tranquils i convençuts perquè no pot ser mai una actuació delictiva la nostra. Votar no és delicte”, ha afirmat Caparrós.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies