HomeSense categoriaSB Immobiliària arranca la comercialització de Residencial SB Porta Tortosa

SB Immobiliària arranca la comercialització de Residencial SB Porta Tortosa

SB Immobiliària ha presentat el projecte Residencial SB Porta Tortosa, un edifici plurifamiliar que s’aixecarà en breu a la nova zona urbanitzada que dona accés a la ciutat, el Temple Sud. “Des de SB Immobiliària s’ha fet un gran esforç per dinamitzar aquesta zona i dignificar el que serà la porta d’entrada a Tortosa”, explica el conseller delegat de la firma, Marc Alado Subirats. 

La urbanització del Temple Sud ha estat un projecte ambiciós que ha durat més de 3 anys i que es va defensar, tant des de la iniciativa privada com des de l’Administració, quan la crisis immobiliària encara feia estralls. “Aquesta aposta per la ciutat s’ha vist reflectida no només en la dignificació d’un barri sinó també en la creació d’un centenar de nous llocs de treball”, explica l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. I és que aquest procés de transformació de la ciutat també ha permès que SB Immobiliària portés dues operadores de primer nivell a Tortosa, les empreses AKI i BON PREU / ESCLAT.

Finalitzada la urbanització i consolidació comercial de Temple Sud, SB Immobiliària ja arranca la comercialització del que serà un edifici singular al territori: 56 habitatges amb terrasses privades i màximes prestacions, a més de zones comuns que comptaran amb una pista de pàdel, un gimnàs, piscina exterior i zona de jocs infantils, a banda de pàrquing privat i trasters.

“Serà un edifici emblemàtic a Tortosa. No hi ha res més igual al territori”, assegura Alado. El conseller delegat de SB Immobiliària explica que fa més de 10 anys que no es construeixen pisos d’obra nova a la ciutat i que per tant aquesta iniciativa neix d’una demanda latent d’aquest tipus d’habitatges. Està previst que les obres s’iniciïn abans d’aquest estiu i que els pisos es puguin entregar l’últim trimestre del 2020.

“Residencial SB Porta Tortosa marcarà un abans i un després en el sector de la promoció immobiliària a Terres de l’Ebre i a Tarragona”, afirma Alado. I és que aquest edifici plurifamiliar serà el primer de la província que comptarà amb el certificat energètic A, que és la màxima qualificació en eficiència energètica. 

“Aquest nou edifici serà respectuós amb el medi ambient”, explica l’arquitecte responsable del projecte, Xavier Martí. “La promoció integrarà solucions arquitectòniques i constructives que permetran reduir considerablement les emissions de CO2 derivades del consum i a més representarà un estalvi en l’economia domèstica de les famílies que hi visquin”, afegeix.

Residencial SB Porta Tortosa, amb una alçada de planta baixa i 14 plantes, comptarà amb pisos de 3 i 4 dormitoris, amb diverses opcions de personalització d’acabats i possibilitat de contractar packs addicionals (domòtica, seguretat, audiovisuals, etc.). Tota la informació, plànols i renders de la nova promoció ja estan disponibles al web oficial http://www.sbportatortosa.com, on l’usuari podrà configurar el pis a la seva mida i veure la vista panoràmica des de cadascun dels habitatges.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 23

Últimes notícies