HomeCulturaPepet i Marieta juntament amb la PDE estrenen nou Videoclip

Pepet i Marieta juntament amb la PDE estrenen nou Videoclip

 La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha fet pública la cançó ‘La Força de l’Ebre’, l’himne que el grup d’Ulldecona Pepet i Marieta ha composat per celebrar la majoria d’edat -els divuit anys- del moviment social.

En el tema hi col·laboren també cantants i formacions d’arreu de Catalunya com La Pegatina, Ebri Knight, Gemma Humet, El Diluvi, Joan Rovira, Los Sirgadors i La Carrau. La PDE l’ha fet públic amb la difusió del videoclip que es va enregistrar el passat dia 2 de maig a Amposta, dirigit pel realitzador ampollero Mario Pons de Sègula Films.

La cançó s’interpretarà per primera vegada en directe el pròxim dissabte 30 de març en el concert que clourà els actes de commemoració dels divuit anys de la PDE.

El nou himne de la PDE s’ha donat a conèixer amb un videoclip enregistrat el passat 2 de març a Amposta, amb imatges festives i reivindicatives sobre el pont penjant així com d’un grup de remeres navegant pel riu. Amb guió i direcció de Mario Pons, la gravació va comptar també amb la col·laboració d’Arturo Gaya i Quique Pedret (Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries); el Club de Rem Delta, de Sant Jaume d’Enveja; Castellers de Tortosa; Xiqüelos i Xiqüeles del Delta.

El projecte forma part dels actes de commemoració del divuitè aniversari del moviment social, que van arrencar el passat mes de setembre i finalitzaran amb una gran festa reivindicativa a Amposta el pròxim 30 de març. Serà en aquest acte quan Pepet i Marieta interpretarà per primer cop en directe la cançó.

Diada ebrenca el proper 30 de març

‘La força de l’Ebre’ es podrà sentir per primera vegada en directe a la “gran diada ebrenca” organitzada per la Plataforma, que tindrà lloc el proper 30 de març al Pavelló 1 d’Octubre d’Amposta. Durant la jornada, actuaran els principals grups musicals del territori, també hi haurà una mostra del teixit associatiu i cultural del territori per tal de reivindicar de manera festiva la defensa del riu i del territori.

18 anys de la PDE

“La força de l’Ebre” forma part dels actes de celebració dels 18 anys de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, que es van iniciar el passat mes de setembre amb diversos debats entre els joves de la conca de l’Ebre, científics, ONGs i periodistes per a constatar el paper del moviment social durant aquests 18 anys de lluita.

Un dels elements centrals ha estat la campanya de micromecenatge, mitjançant la campanya de finançament un col·lectiu de 265 persones, ajuntaments, entitats i organitzacions van aportar 12.060 € per a reforçar el treball de conscienciació, denúncia i mobilització que duu a terme la Plataforma.

Actualment, s’està treballant en diferents materials divulgatius així com en una exposició per augmentar la consciència social de la importància de preservació de l’aigua.

Val a dir que durant aquests mesos, la Plataforma ha comptat amb una nova imatge commemorativa, creada pel dissenyador ampostí Hernan en H.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 48

Últimes notícies