HomeEsportsOriol Romeu i Aleix Garcia en la convocatòria de la selecció catalana...

Oriol Romeu i Aleix Garcia en la convocatòria de la selecció catalana de futbol

Els jugadors d’Ulldecona, Oriol Romeu i Aleix Garcia formen part de la llista de 20 convocats, confeccionada pel seleccionador català de futbol Gerard López, per disputar un partit amistós davant Veneçuela.

Oriol Romeu, migcampista de 27 anys, s’ha convertit en una peça fonamental al Southampton FC de la Premier League.

Aleix Garcia, migcampista de 21 anys, té contracte amb el Manchester City des del 2017, però l’any 2017 el club anglès el va cedir al Girona CF de la lliga de Primera Divisió espanyola. Esta temporada amb més protagonisme, amb l’arribada com a tècnic d’Eusebio Sacristán.

La resta de jugadors convocats per Gerard López són: Gerard Piqué (FC Barcelona), Sergio Garcia, Dídac Vilà, Òscar Melendo i Víctor Sánchez (RCD Espanyol); Àlex Granell, Pere Pons i Marc Muniesa (Girona FC); Marc Bartra (Betis Balompiè); Joan Jordán, Marc Cucurella i Marc Cardona (SD Eibar); Aleix Vidal (Sevilla FC); Xavi Hernández (Al Sadd Club Qatar); Martin Montoya (Brighton FC); Bojan Krkic (Stoke City); Edgar Badia (Elche CF); Isaac Becerra (Gimnàstic Tarragona).

El partit, que tindrà lloc el dilluns 25 de març a les 21.00 hores a l’Estadi de Montilivi, i serà transmès en directe per Tv3. Es tracta de la primera vegada que Catalunya jugarà un partit amistós internacional en data FIFA.

Veneçuela aterrarà a Barcelona el dissabte dia 23 i s’entrenarà tant dissabte com diumenge. Els veneçolans, número 32 del rànquing FIFA, hauran disputat, divendres 22 de març, davant l’Argentina al Wanda Metropolitano de Madrid el primer enfrontament de preparació per a la Copa Amèrica 2019.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies