HomeSense categoriaEl Centre Esportiu del Delta suma 335 abonats en tres dies d’obertura

El Centre Esportiu del Delta suma 335 abonats en tres dies d’obertura

Dilluns 18 de març va obrir portes el Centre Esportiu del Delta, a Deltebre, després de 4 anys i mig tancat al públic.

Dos dones, veïnes de Camarles, van ser les primeres a abonar-se al complex esportiu dilluns al matí i dijous a primera hora -abans del tancament d’esta edició- ja hi havia 335 persones inscrites. “Estem molt contents de la resposta de la ciutadania i ens ha sorprès molt la gran afluència de gent dels pobles veïns”, ha assegurat el regidor de Promoció Esportiva, Robert Bertomeu. Es preveu que en els pròxims dies esta xifra puga incrementar ateses les nombroses peticions d’informació de la ciutadania.

Dimecres al vespre l’Ajuntament de Deltebre va fer una sessió de portes obertescancel·lada diumenge per un tràgic accident– per a donar a conèixer les renovades instal·lacions a la ciutadania.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va recordar que el centre ha reobert amb millors prestacions que quan va tancar l’any 2014 i que s’ha optat per una gestió municipalitzada per a “optimitzar al màxim la despesa”. Amb tot, Soler ha insistit que esperen que “basant-nos en el nombre d’inscrits, puguem anar progressivament millorant el servei i les instal·lacions”. Entre les principals novetats del nou complex destaca el terra de la pista poliesportiva, que ha estat substituït, la cobertura de les pistes de pàdel i la reobertura de la piscina exterior i de les pistes de tennis.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies