HomeEsportsRecorregut per espais històrics de la Guerra Civil a la cursa de...

Recorregut per espais històrics de la Guerra Civil a la cursa de les fites

L’Associació Esportiva Massaluca amb la col·laboració i ajuda de tot el poble, organitza este diumenge la XII Cursa de Muntanya Serra de les Fites, un circuit llarg, puntuable pel Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre i un recorregut curt per gaudir dels magnífics paratges d’aquest terme històric.

La cursa es realitza per senders i camins plens de naturalesa, història, cultura, fauna i paratges únics, amb unes magnífiques vistes panoràmiques del Matarranya i de l’Ebre. Un altre atractiu per als participants serà passar per llocs que han estat història de la Guerra Civil, on en alguns moments per algunes trinxeres.

La sortida de la Cursa Llarga de 25 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu, es donarà a les 9.30 hores, i a les 9.45 serà el torn dels participants de la Cursa Exprés de 18 quilòmetres i 700 metres de desnivell, i la Cursa Curta i Marxa de 13 quilòmetres i 350 de desnivell aproximat.

El recorregut s’iniciarà des de la ‘Plaça Major de la Pobla de Massaluca, seguint per Bassa Carrasca, Punta de les Taralloles, Terrós de Sucre, Punta dels Capellans, Vallmala-Campamento Esperanza, Barranc del Moro i tornada a la Plaça Major de la Pobla de Massaluca. Tots els participants tindran obsequis amb samarreta tècnica amb ampolla de vi d’origen i esmorzar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies