HomeSense categoriaEl Forum Jove 19 d’Amposta mostrarà tota l’oferta formativa d’un total de...

El Forum Jove 19 d’Amposta mostrarà tota l’oferta formativa d’un total de 22 universitats

Un total de 22 universitats de  Catalunya, Andorra i Castelló mostraran els seus estudis al 4t Saló de l’Ensenyament de les Terres de l’Ebre, dins del Fòrum Jove 19, que tindrà lloc del 27 al 30 de març. 

El Fòrum Jove 19 es convertirà en un espai idoni per a conèixer tota l’oferta formativa d’estes universitats, i mostrarà l’oferta formativa de diferents centres de formació de secundària del territori; així com tot allò que oferix Amposta i el territori quant a ocupació i emprenedoria i habitatge.

Al Fòrum Jove 19 s’hi treballen els tres eixos principals que permeten l’emancipació dels jóvens: l’ensenyament, l’ocupació i l’habitatge. 

Els dies 27 i 28 hi haurà l’exposició, xarrades i tallers sobre temes com l’emprenedoria, redacció de currículums, motivació, cerca de feina, marca personal o l’habitatge públic; a més de servei d’assessorament personalitzat en habitatge i en ocupació. També  tindrà lloc la II Trobada de Professors de les Terres de l’Ebre, amb diferents taules rodones. El dia 28, al matí, hi haurà la VI Trobada d’Empreses amb alumnes. Divendres 29 una nova edició de l’Imagine Challenge Amposta, amb alumnes de més de 16 anys. El dissabte 30 de març, es farà la Jornada Explora Steam, destinada a professors i professores de robòtica. De moment ja s’ha superat la xifra de 1.700 inscrits. 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 84 = 91

Últimes notícies