HomeEsportsVuit convocats amb la selecció espanyola absoluta i sub-23

Vuit convocats amb la selecció espanyola absoluta i sub-23

Amb un boti de quatre medalles, una d’or, una plata i dos de bronze es va saldar l’actuació dels representants ebrencs, a l’Open de Primavera amb accés a l’equip nacional, disputat a Banyoles, amb regates en les categories de skiff i ha dos sense timoner juvenil, skiff pes lleuger, i skiff i dos sense timoner absolut.

La medalla d’or van ser en dos sense timoner de la categoria absoluta d’Aina Cid del CN Amposta, formant parella amb Virginia Diaz del Raspes de Getxo. En la mateixa final va arribar la plata amb Núria Puig, també del club ampostí, amb Aitzpea González de la SD Santiagotarrak d’Irun

Els dos bronzes van ser en categoria absoluta per als representants del CR Tortosa, Ismael Rifi en Skif, i el dos sense timoner d’Alex Sigurbjonrnsson i Pau Vela.

Finalitzada la competició, i en aplicació dels criteris de selecció publicats prèviament, se van donar a conèixer les llistes de convocats en les categories Absolut i Sub23 que participaran en les pròximes concentracions, per prepares els compromisos de la selecció espanyola. A la categoria sub-23 la llista està configurada per 17 remers, amb Victòria Cid, Núria Puig i Àlex Paga del CN Amposta.

A la categoria absoluta la llista és de 21 remers, amb la presència d’Aina Cid del CN Amposta, i Pau Vela, Alex Sigurbjörnsson i Ismael Rifi del CR Tortosa.

Tots els convocats a les dos categories, romanen a Banyoles on estaran concentrats fins al proper 1 d’abril, preparant els compromisos internacionals, que començaran amb la primera regata de la Copa del Món, que és disputarà del 10 al 12 de maig a la ciutat búlgara de Plovdiv.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies