HomeSense categoriaSalut no garantix que el nou aparcament per a l’hospital es puga...

Salut no garantix que el nou aparcament per a l’hospital es puga fer amb el pressupost prorrogat

Meritxell Roigé també ha mostrat malestar perquè a Jesús ha calgut cedir aules de l’escola de música municipal per a habilitar serveis del dispensari, si bé Lleixà li va respondre que s’està encara “valorant la possibilitat d’utilitzar estes aules”.

L’alcaldessa ha exigit al departament de Salut, això sí, que desencalle la construcció de l’aparcament a l’hospital Verge de la Cinta per a resoldre els problemes de mobilitat. La construcció de l’aparcament en alçada, que ha de fonamentar l’ampliació de l’hospital, suposa una inversió “mínima”, segons Roigé, davant la magnitud del pressupost de Salut: “Necessitem un hospital en condicions, i ara no el tenim”, va dixar anar, a la vegada que Movem i PSC han tornat a recordar la renúncia del govern de la Generalitat a construir a Tortosa un nou hospital per a les Terres de l’Ebre.

Lleixà no va evitar respondre a l’alcaldessa que la inversió prevista al Verge de la Cinta no és en cap cas menor. “És una inversió important, un projecte de ciutat”, va contestar. De fet, no va garantir que la inversió es puga abordar enguany si no s’aproven uns nous pressupostos de la Generalitat i cal prorrogar els comptes del 2018. La Confederació Veïnal demana “unitat” als partits per a exigir a la Generalitat les inversions promeses per a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i per a “encapçalar les reivindicacions” territorials.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies