HomeCulturaEl quartet liderat per Arturo Gaya recorda la figura de Pete Seeger...

El quartet liderat per Arturo Gaya recorda la figura de Pete Seeger a l’Auditori de Barcelona

El quartet ebrenc Tren Seeger, format per Arturo Gaya, Kike Pellicer i Sergi Trenzano, units a l’acordionista pirenenca Cati Plana, va liderar a l’Auditori de Barcelona un concert d’homenatge al mític Pete Seeger, un dels exponents de la cançó protesta de la segona meitat del segle xx.

Per a recordar el músic nord-americà, ja que enguany es commemora el centenari del seu naixement, per l’escenari de l’Auditori van passar altres veus lligades a la cançó protesta i el folk com Quico Pi de la Serra, Gemma Humet, Pep Botifarra, Joana Gomila i el grup Coses.

En el concert es van cantar les cançons més populars de Seeger com We shall overcome, Què se n’han fet d’aquelles flors? o Si tingués un martell i va cloure amb tots els artistes dalt de l’escenari -tal com es pot veure a la imatge- cantant el Guantanamera, la cançó cubana que Seeger va popularitzar.

El concert va estar organitzat conjuntament pels festivals Barnasants i Tradicionàrius i va donar el tret de sortida al centenari de Seeger, al qual s’han adherit ja altres ciutats de  Catalunya com Manresa, Tortosa o Tarragona. A més del concert de Tren Seeger,  acolliran l’exposició Pete Seeger: el poder transformador de la cançó, tallers de cançó i la projecció d’un documental.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 87

Últimes notícies