HomeEsportsEls vinataus classificats per disputar les semifinals de tercera divisió de rugbi

Amb la victòria per 26-7 davant el Monastil d’Elda, en partit disputat al Serengueti a les pistes d’atletisme d’Amposta, els Vinataus es classifiquen per disputar les semifinals de la Tercera Valenciana, on tindran com a rival al potent conjunt de l’Alacant, en partit que es disputarà este dissabte a les 19.00 hores a l’Estadi Juan Antonio Samaranch

Els visitants que havien guanyat en el partit d’anada, van plantejar moltes dificultats sobretot a la primera part, avançant-se amb un assaig i transformació al minut 25. Jordi Canalda que abans havia anotat amb un cop de càstig, va respondre al segon temps amb un assaig i la corresponent transformació, i anotant posteriorment tres cops de càstig més va sumar tots els punts del seu equip per col·locar el 19-7.

En la recta final un assaig de Manuel Bejarano i la transformació de Jordi Canalda van representar ja la sentència. Van jugar, Cid, Vidal, Ferré, Gassiro, Castejón, Bejarano, Pablo Viala, Gavaldá, Mascarell, Montañana, Maxime Viala, Reverter, Gil, Palomino, Fernández i tambè, Beltrán, Salafia, Parra i César di Pierro.