HomeSense categoriaDenunciades tres persones per aixecar un habitatge en terreny no urbanitzable a...

Denunciades tres persones per aixecar un habitatge en terreny no urbanitzable a Roquetes

ACN Roquetes .- El Seprona de la Guàrdia Civil ha obert diligències penals per un suposat delicte contra l’Ordenació del Territori els dos propietaris i el constructor d’un habitatge en un terreny no urbanitzable del terme de Roquetes. Agents del cos armat van localitzar a la partida Colomar un edifici en construcció que tindria “totes les característiques d’un habitatge”.

Després de comprovar la referència cadastral, van esbrinar que la construcció es trobava en una parcel·la catalogada com a no urbanitzable i d’especial interès agrícola. Els dos propietaris i promotors no havien sol·licitat la llicència d’obres a l’Ajuntament de Roquetes, segons el Seprona. Per això, i després de comunicar al consistori les actuacions policials, s’hauria obert expedient disciplinari urbanístic per construcció d’un habitatge en terreny no urbanitzable que no podia ser legalitzada.

En el marc de la instrucció de les diligències penals, el cos armat va prendre declaració com a investigats dels dos promotors de l’obra i el constructor per un suposat delicte contra l’Ordenació del Territori. El cas ha estat traslladat a la Fiscalia de Medi Ambient de Tarragona.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies