HomeEsportsComença la Xallenger BTT Terres de l'Ebre amb la Figot Race de...

Comença la Xallenger BTT Terres de l’Ebre amb la Figot Race de Riba-Roja d’Ebre

Riba-roja d’Ebre s’ha bolcat, un any més, en l’organització aquest diumenge de la Figot Race per fer possible aquesta cursa BTT pel terme municipal, una cita que enguany arriba a la sisena edició i que representa l’inici del calendari del Xallenger Terres de l’Ebre.

Ja hi ha al voltant de 200 participants confirmats i els interessats en participar en la Figot Race encara es poden inscriure el mateix dia de la cursa.

La prova acull dos curses: Un circuit llarg, l’XC-Rally, que consta de 46,46 quilòmetres passant pels dos costats del riu Ebre i sortida a les 9.15 hores del matí, i un circuit curt, l’XC-Sprint, amb un recorregut de 26,04 quilòmetres passant pel marge esquerre de l’Ebre amb sortida a les 9.30 hores. A més, aquest any el recorregut té novetats, ja que s’han obert noves senderes per Vall de Savines, Vall Morta i Montserrats. Els participants hauran de recollir els dorsals a les 8 del matí.

Tots aquells que formin part de la VI Figot Race podran gaudir d’un esmorzar de benvinguda, per començar el dia amb molta energia i afrontar la dura cursa per Riba-roja d’Ebre. Tots els participants tindran un obsequi i en finalitzar la cursa podran gaudir d’una clotxa al solar davant de la bàscula municipal. A més, la Figot Race comptarà amb un servei de dutxes i renta-bicis, per deixar-ho tot ben polit, així com un servei de fisioteràpia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 48

Últimes notícies