HomeEsportsPodis dels representants del TKD Alfaro en la WTW Multi European Championships...

Podis dels representants del TKD Alfaro en la WTW Multi European Championships World de Sofia

El TKD Alfaro van competir a un excel·lent nivell en la WTW Multi European Chanpionships World, disputat a l’Asics Sorra de Sofia. 

Cheyene Brito es va penjar la medalla de plata en júnior de -55 quilos, vencent a la grega Evangelia Karagianni, a la croata Ela Jelic i a l’austríaca Leonie Kelmer, perdent la final amb la russa Vaaleriia Kolosova.

També van pujar al podi amb medalla de bronze els juniors, Pau Carles a -59, amb victòria davant el grec Michail Tsipounis, el rus Artem Ignatev, el macedoni Daniel Efros, i derrota amb el rus Artem Mytarev. Andreu Pérez en +78 quilos, va vèncer al búlgar Kristiyan Zlatev, i al francès Iassín Chafai, perdent amb el serbi Jovan Milutinovic, i Raquel Tirado en -49 quilos, va perdre amb la búlgara Nikolet Kostova, després de superar a la russa Elizaveta Trubnikova. En sènior, Genis Gisbert, -87 quilos, va vèncer al rus Dimitrii Ionov, perdent amb el grec Christoforos Kallifonis.

Al Campionat de Catalunya infantil disputat al pavelló Mar Bella de Barcelona, 4 medalles d’or, 7 de plata i 4 de bronzes. Or: Izan Brito, Arnas Zubavicius, Nuria Gelabert i Andrei Carbunaru. Plata: Aleix Tomás, Marti Cervellera, Biel Beixa, Kirian Carillo, Erik Estorach, Aya Kmichou, Joel Bort. Bronze: Eric Martinez, Ainara Alfaro, Fiona Arasa, Kevin Pinheiro

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies