HomeSense categoriaEl PSC i la CUP denuncien incompliments de l’empresa en el...

El PSC i la CUP denuncien incompliments de l’empresa en el contracte de la brossa a Tortosa

Els grups municipals del PSC i la CUP han denunciat esta setmana alguns dels incompliments de l’empresa Acciona en el nou contracte de neteja viària i recollida d’escombraries que va entrar en vigor l’1 d’agost del 2018 a Tortosa.

Vuit mesos després de la seua posada en marxa, tant la CUP com el PSC lamenten que la implantació del nou servei acumula diversos retards com els nous camions de recollida de brossa o la instal·lació dels nous contenidors, que just ha començat este mes de març, “quan s’hauria d’haver fet durant els primers cinc mesos de contracte”, ha alertat el portaveu socialista, Enric Roig, que també lamenta que la nova maquinària de neteja hauria d’haver estat en servei durant els tres primers mesos: “Han passat amb escreix estos terminis i no s’ha donat compliment al contracte”.

Tant la CUP com el PSC també advertixen que l’educador ambiental que preveia el contracte “no està fent tasques de conscienciació al carrer” i que no s’han redactat els 32 projectes singulars de recollida selectiva de residus que havien d’estar enllestits el primer mes de contracte. Per la CUP és especialment greu el cas de les fires setmanals del Temple i Ferreries: “No han canviat res amb el nou contracte. Les restes de la fira com papers i plàstics es queden al terra en acabar la fira. Cap empresa passa a recollir-ho ni tampoc cap educador ambiental explica als firaires que els residus no s’han de llançar”, ha alertat Sergi Arnau de la CUP. “Estem pagant el 100% d’un servei que no rebem el 100%”, ha reblat. Tant la CUP com el PSC han demanat a l’Ajuntament de Tortosa que es corregisca la situació. La queixa dels grups municipals ha coincidit amb l’inici de la implantació dels nous contenidors previstos al contracte.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 72 = 73

Últimes notícies