HomeSense categoriaBaix Ebre Innova forma quinze joves aturats com a professionals d’activitats auxiliars...

Baix Ebre Innova forma quinze joves aturats com a professionals d’activitats auxiliars de comerç

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat avui a Roquetes un curs d’activitats auxiliars de comerç, en el marc de l’oferta formativa 2018/19 de Baix Ebre Innova.

El conseller comarcal d’Ensenyament i regidor de Dinamització econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Josep Codorniu, acompanyat pel gerent de Baix Ebre Innova, Antoni Galve, ha donat la benvinguda a la quinzena d’alumnes assistents, tots en situació d’atur.

El curs es fa en dependències de l’antic Ajuntament de Roquetes i té una durada de 310 hores amb 40 hores de pràctiques laborals. Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en activitats auxiliars de comerç, que els hi permetrà realitzar operacions auxiliars de reposició, disposició i condicionament de productes al punt de venda,  preparar comandes de forma eficaç i eficient, manipular i traslladar productes en la superfície comercial i en el repartiment de proximitat, i proporcionar atenció i informació al client. Un cop obtingut el certificat de professionalitat, podran desenvolupar la seva activitat professional en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, i centres de distribució comercial.

El conseller comarcal Josep Codorniu ha remarcat que és important per millorar l’ocupabilitat adequar, a través de la formació, la demanda de llocs de treball a l’oferta de les empreses i aquest és l’objectiu d’aquest curs subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Fons Social Europeu.

Per la seva part, el gerent del Viver d’empreses Baix Ebre Innova, Antoni Galve, ha destacat la importància d’obtenir un certificat de professional i ha animat els alumnes a aprofitar aquesta oportunitat.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 16

Últimes notícies