HomeEsportsJosep Betalú segon a l'arenal Epic de Costa Rica

Josep Betalú segon a l’arenal Epic de Costa Rica

Josep Betalú (Constructora Arpo-BMC), va finalitzar la gira centreamericana, amb una meritòria segona posició, a l’Arenal Epic de Costa Rica, on finalment va cedir en l’últim tram davant el colombià Luis Mejía (CBZ Asfalts-7C-Wilier). Posteriorment, i en la seva última cita, va participar en la Copa Endurance a Cachí i es va endur la victòria.

La primera edició d’aquesta innovadora prova va constar d’un total de 130 quilòmetres, pels tres grans atractius turístics del país la falda del Volcà Arenal, el més conegut en l’àmbit nacional per la seva forma cònica perfecta i el seu historial en activitat; Represa de l’Arenal, la més important en producció d’energia hidroelèctrica del país i les eòliques de Tilarán, la zona productora més important d’energia eòlica de Costa Rica.

Més de 400 participants van prendre la sortida en la Muntanya de Foc, per afrontar cinc hores de dura batalla amb contínua plugim. En passar els quilòmetres molts ciclistes es van anar tallant i a poc a poc van anar quedant els que van lluitar per l’etapa. Va ser a la costa buscant a les eòliques, on Luis Mejía i Josep Betalú van posar un pas més fort, el que va provocar que molts ciclistes cedissin terreny i no poguessin estar més en punta de carrera.

En l’últim lloc d’assistència, els dos punters tenien avantatge de més de dos minuts respecte als seus més immediats perseguidors. El tram final de 600 metres fins a la meta, summament dur, va ser on va atacar Luis Mejía per entrar primer a la meta per davant de Betalú. El ciclista ampostí tot i no poder aconseguir la victòria va acabar amb bones sensacions “ha estat una atractiva competició, però no portava assistència, i he patit molt perquè no podia agafar aigua. Vaig fer un gran desgast i en l’última pujada, Luis Mejía em va arrencar i ja no tenia amb què rematar. He entrat segon i content amb les sensacions. Estic per bon camí i l’entrenament va molt bé”.

Josep Betalú torna per afrontar les pròximes competicions, amb intervenció del 5 al 7 d’abril a la Mediterrània Xtrem i posteriorment competir a la Volcat i Titan Desert.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies