HomeSense categoriaL’oli i la mel tornaran a ser protagonistes destacats al Perelló d’una...

L’oli i la mel tornaran a ser protagonistes destacats al Perelló d’una nova edició carregada d’actes de Firabril

El Perelló es prepara per a viure una nova edició de Firabril, que tindrà lloc els dies 13 i 14 d’abril, la fira de la mel i l’oli, on es promocionen els serveis, els comerços i productes típics del territori.

La fira data de l’any 1882 i, tot i ser una fira agrícola en els seus orígens, en els darrers anys s’ha convertit en una de les fires multisectorials més importants de les Terres de l’Ebre. La fira gira al voltant de l’oli i la mel del Perelló, on es presenten les diferents varietats i els seus productes derivats. L’oli està molt reconegut arreu per la seua gran qualitat, i es produïx oli de la DO Baix Ebre– Montsià. Quant a la mel, el Perelló és el primer poble productor de Catalunya, amb empreses de molta tradició familiar que han anat evolucionant fins a aconseguir un reconegut prestigi en el sector agroalimentari català.

La fira comptarà amb quasi 150 expositors, distribuïts entre el pavelló firal, les carpes, la zona de maquinària agrícola i les parades exteriors ubicades per tot el recinte firal.

Entre els actes amb més acceptació destaquen la degustació de botifarres d’arròs, bunyols amb mel i oli del Perelló, concurs de la mel, sorteig del seu pes en mel i de l’olivera d’oli, jornades tècniques, tallers, exposicions, molts actes populars i el   showcooking.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 72

Últimes notícies