HomeSense categoriaFerran Bel reivindica una candidatura de Junts Per Catalunya amb “diferents sensibilitats...

Ferran Bel reivindica una candidatura de Junts Per Catalunya amb “diferents sensibilitats ideològiques”

La candidatura de Junts per Catalunya ha donat a conèixer en els darrers dies els membres de la llista a les eleccions generals.

 L’exalcalde tortosí i diputat sortint Ferran Bel, número 2 pel Congrés, i Hèctor López Bofill, cap de llista pel Senat, han denunciat la situació de presó preventiva en què es troba Josep Rull i els altres líders polítics i socials ara jutjats al Suprem. “El nostre cap de llista és Josep Rull, és una anormalitat tan gran com que hi haja presos polítics al segle XXI”, ha dit Bel, que afegix que “el fet que siga a la presó és una distorsió democràtica en este procés electoral”.

Bel ha destacat la transversalitat del grup que integra les llistes de Junts per Catalunya. La candidatura mira de recollir les sensibilitats territorials de tota la demarcació, i és que els membres representen les Terres de l’Ebre, el Baix Penedès i el Camp de Tarragona. “La candidatura aplega diferents sensibilitats ideològiques, fet que coincidix a totes les llistes de Junts per Catalunya a tot el país”, ha explicat Bel.

A les presentacions que s’han fet de la candidatura, s’ha valorat la trajectòria i la feina feta durant els darrers anys, tant al Congrés com al Senat. Ferran Bel ha reivindicat Junts per Catalunya com l’única candidatura útil i d’estricta obediència catalana. “Un dels principals objectius a Madrid és treballar pel país, i de fet no respondrem per cap altra república que no siga la catalana”, ha destacat Bel. El cap de llista al Senat de Junts Per Catalunya és Héctor López Bofill. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies