El lloguer d’una pista de pàdel al Tortosa Win costarà 8 euros als abonats i 16, a la resta d’usuaris

També s’han establert diferents campanyes de promoció durant l’any per a fomentar l’ús del complex de piscines. 

Tortosa

El lloguer d’una pista de pàdel al Tortosa Win costarà 8 euros als abonats i 16, a la resta d’usuaris
El lloguer d’una pista de pàdel al Tortosa Win costarà 8 euros als abonats i 16, a la resta d’usuaris

El mateix ple de Tortosa va servir per a aprovar la modificació de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari dels serveis esportius municipals.

Esta modificació fixa els preus de les noves activitats que es posaran en marxa al Win Complex Esportiu Tortosa, com ara l'ús de les noves pistes de pàdel, activitats aquàtiques o serveis d'entrenament personal, entre d'altres...

Pel que fa al pàdel, el lloguer de la pista és de 8 euros per als abonats, i 16 per als no abonats. Els cursos de pàdel infantil de dos dies costaran 25 euros als abonats i 50 als que no ho són, mentre que per als joves (a partir de 12 anys), adults i gent gran, el preu del curset serà de 28 i 56 euros respectivament. Es preveuen descomptes del 15% per a famíies nombroses, monoparentals, persones a l'atur o menors d'edat amb progenitors en situació d'atur, persones amb discapacitat (mínim del 33%) o pensionistes.

Alguns grups de l’oposició van reclamar que els preus s’haurien d’ajustar a la renda de les persones.

La segona fase en marxa de les obres del complex, més enllà d’habilitar les pistes de pàdel, afegirà dos vestidors als quatre ja existents. En este sentit, s’ha regulat el preu de lloguer dels armaris dels vestidors, que serà de 4 euros. També s’han establert diferents campanyes de promoció durant l’any per a fomentar l’ús del complex de piscines. 

Comentaris

PEPITO CALATRAVA MAS DE LA FRANQUETA
1.

La qüestió, estes instal·lacions que son de p.m. pagades en los diners dels ciutadans, que hen pensen el empresaris que tenen un gimnàs? És això ètic, no és competencia deslleial que un ajuntament amb els diners del poblem monte una empresa i fotigue per enterra als empresaris del sector?
Això s'hauria de denuncia a Bruseles i a la ONU!!
Però clar, aquí ningú diu res i tots "xanta la mut".
La mafia sempre surt endavant.

Comenta aquest article