Tortosa acull prova de bandera catalana i Amposta una regata de promoció

El rem protagonista el cap de setmana a les Terres de l'Ebre

Esports

Tortosa acull prova de bandera catalana i Amposta una regata de promoció
Tortosa acull prova de bandera catalana i Amposta una regata de promoció

El rem tindrà un destacat protagonisme el cap de setmana a les Terres de l'Ebre, amb la disputa de dos competicions diferents que es disputaran a Tortosa i Amposta.

El dissabte a les instal·lacions del Club de Rem Tortosa a Campredó, tindrà lloc una nova edició de la Bandera Catalana, amb una participació de 53 embarcacions que supera els 200 remers, pertanyents al CN Amposta, CN Sant Carles de la Rápita, CR Tortosa,RCN Tarragona, RC Marítim de Barcelona, Olimpic de Barcelona, CN Banyoles Helios de Zaragoza i Caprí de Mequinensa.

Les regates en la modalitat de quatre scull absoluta i promesa, tant masculina com femenina tindran un recorregut de 400 metres i arribada a la Base Nàutica del Club Rem Tortosa a Campredó. El club amb major suma de punts s'adjudicarà el títol d'aquesta tercera edició. En les dos primeres els vencedors van ser el CN Banyoles i CR Tortosa.

Diumenge i amb organització del CN Amposta es disputarà una regata de promoció a les categories, aleví, infantil, cadet i veterans, amb regates de skiff, doble scull-quatre scull, amb una participació de 150 remers, de tots els clubs tarragonins, el Club Rem Barcelona i els aragonesos de l'Hèlios i Capri. La competició es disputarà en aigües del riu Ebre a Amposta a partir de les 10.30 hores

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article